xylitol

xylitol

Dobrý deň, prosím vás, chystám sa piecť na Vianoce, no rada by som, aby sa mohla ponúknuť i mama, ktorá má rakovinu prsníka. Čo je z tohto pohľadu bezpečnejšie Xylitol alebo kokosový cukor? ďakujem e.
Erika Ságová, 21. decembra 2015
Dobrý deň, odporúčam Vám pri pečení použiť med, nakoľko med je biologicky najhodnotnejší. Med je biologicky hodnotnejší ako biely cukor a tiež hnedý cukor je hodnotnejší ako biely cukor, hoci sa horšie dávkuje, je lepkavý. Ak chcete obmedziť cukor pri pečení, odporúčam Vám recepty do ktorých dávame ovocie, tvaroh, orechy/, oriešky,/ak nie je na ne alergia, gaštany, jogurt. Prajem Vašej p. mamke i Vám všetko najlepšie. S pozdravom Bc. Katarína Čibová
, 21. decembra 2015